Qui Som ...

entrada oficinaSom una empresa especialitzada en assessorament, solucions i serveis de manteniment tècnic informàtic, per empreses i particulars.

 
La nostre acurada estructura empresarial i les aliances estratègiques amb altres empreses i professionals del sector, ens permet oferir als nostres clients solucions globals a les seves necessitats, alliberant-los de tots els problemes i taques que els sistemes informàtics requereixen.

El nostre personal tècnic està format per professionals amb acreditada experiència i preparats per adaptar-se contínuament a un mon en constant evolució.

Les nostres instal·lacions

 
La seu de Serveis Informàtics Josep Olaya Casals, SL., està ubicada en la població de Calafell, Avinguda Mossèn Jaume Soler, 36, en un local de 150m?, on tenim organitzades totes les nostres dependencies des de l’any 1998.
 
En aquest local, a més de disposar d’un espai d’atenció al públic i exposició de mercaderies, tenim les nostres oficines d’administració, direcció, servei d’assistència tècnics (SAT) i una aula de formació perfectament equipada.
 
Atenció al públic: En l’accés principal està la nostre botiga, es un espai diàfan, on tenim exposant el material que subministrem als nostres clients i està sempre assistit per un treballador especialitzat en l’atenció al públic. En aquest punt també rebem l’entrada d’equips de clients per la seva reparació i posterior lliurament i explicació.
 
Oficina d’administració: En un despatx totalment independent realitzem les tasques bàsiques de l’administració de l’empresa i el control intern de tots el nostres serveis. Es el centre neuràlgic de control dels treballs del nostre personal.
 
Realitza l’atenció als nostres clients d’assistència per telèfon i per e-mail, registrant l’entrada d’avisos de feines i fent seguiment i el control dels mateixos. Des de aquí, realitzem també el seguiment dels processos de compres de materials i facturació dels serveis.
 
Oficina de sistemes: El despatx de direcció, es el centre de control i gestió tècnica dels nostres clients de manteniment, on tenim tota la informació i el material tècnic necessari per realitzar el seguiment dels serveis realitzats i poder accedir a les xarxa contractades remotament, per poder realitzar les tasques d’administració dels sistemes i solucionar les possibles incidències ràpidament.
 
Serveis d’assistència tècnica. (SAT): Disposem d’un taller d’assistència tècnica ampli, organitzat i preparat amb totes les eines i components per poder detectar i solucionar qualsevol tipus d’avaria en equips informàtics. Aquest servei està sempre assistit per un tècnic, el qual també dona suport d’atenció al client per assessorar en noves necessitats o donar les explicacions tècniques adients de qualsevol servei realitzat.
 
El SAT també es el centre de l’activitat dels nostres tècnics de carrer, des de aquí organitzem les tasques a realitzar, rebudes per el departament d’administració, assignem recursos i realitzem els serveis.
 
Aula de formació: La nostre aula de formació està preparada amb quinze ordinador d’última generació, preparats per realitzar cursos de qualsevol tipus de matèria.
 

El nostre objectiu

Serveis Informàtics va néixer amb l’únic objecte de prestar serveis tècnics de qualitat en informàtica a empreses. En tots aquests anys de treball i evolució, junt amb els nostres clients, ens hem convertit en una empresa capaç de donar respostes a totes les necessitats. Actualment, la nostre estructura empresarial, ens permet assumir la responsabilitat de instal·lacions complexes, donant solucions des de l’assessorament inicial fins a la formació final del personal.
 
Actualment, la nostre força resideix en el compromís, de la empresa i del nostre personal tècnic, de assumir la responsabilitat del funcionament de les instal·lacions del nostres clients.
 
 

Ultimes Noticies

  • 06 Gener 2014
    Microsoft ha anunciat que finalitza el servei de suport i manteniment del sistema operatiu Windows XP i del paquet ofimàtic Office 2003 per proper dia 8 d’abril de 2014. En aquest ...
  • 15 Novembre 2013
    Serveis Informàtics guanya el concurs públic per el manteniment i gestió del sistema informàtic de l’Ajuntament d’Olèrdola. En el concurs s&r...
  • 29 Juliol 2013
    Serveis Informàtics assumirà la responsabilitat d’organitzar i impartir els cursos de formació informàtica del CFA Dolors Paul de l’Ajuntament de Cunit per e...
Copyright