Àrees de treball

 

Amb l'objectiu de donar la major cobertura tècnica als nostres clients, Serveis Informàtics està estructurada en diverses Àrees de treball que coordinadament donen solució a totes les possibles necessitats que se’ns plantegen.

 

Aquestes Àrees son:

Àrea Comercial

 

Assessorem als nostres clients de les millors soluciones en equipaments tècnics i oferim preus molt competitius aprofitant la nostre aliança amb el grup Pista Zero.

 

Àrea Tècnica

 

Disposem de servei d’assistència tècnica per empreses i per particulars, amb  la possibilitat de realitzar contractes de manteniment personalitzats segons les necessitats pròpies de la instal·lació de casa client.

 

Àrea Formativa

 

Realitzem cursos de formació informàtica bàsica i avançada per l’ús de les aplicacions més habituals. També realitzem cursos personalitzats per empreses adaptats a les seves necessitats.

 

Àrea Internet

 

Ajudem a disposar de la presencia necessària en Internet, oferint els serveis de registre i allotjament de dominis, confecció de pàgines web i formació en el seu manteniment.

 

 

 

 

Ultimes Noticies

  • 31 Juliol 2020
      Tanquem la botiga del 8 al 21 d'agost. El nostre Servei Tècnic segueix operatiu per tots els nostres clients de manteniment.   Bones vacances a tothom !!!  
  • 13 Maig 2020
    Mica en mica tornem a la normalitat. Amb les mides de seguretat adients, reprenem l’atenció al públic en la nostra botiga en horari de matins (9:00 a 14:00) i tardes (16:00 a 19:00) de dilluns a divendres, seguin estant pendents del nostre telèfon 97...
  • 16 Març 2020
    Com empresa de serveis essencials Serveis Informàtics seguim treballant per els nostres clients, preparant sistemes de teletreball, videoconferències i comunicacions. Podeu trobar-nos permanentment al nostre telèfon 977692013.

Serveis Informàtics Josep Olaya Casals, SL  

Av. Mossèn Jaume Soler, 36 43820 Calafell (TARRAGONA)  
Tel: 977692013     Fax: 977699019

www.sijoc.com      admin@sijoc.com 

 

Copyright